Виза за Нова Зеландия от Сейшелите

Виза за Нова Зеландия за граждани на Сейшели

Виза за Нова Зеландия от Сейшелите
Актуализиран на Apr 25, 2024 | Онлайн виза за Нова Зеландия

Виза за Нова Зеландия от Сейшелите

Допустимост за eTA за Нова Зеландия

  • Гражданите на Сейшелите могат кандидатствайте за NZeTA
  • Сейшелските острови бяха стартиращ член на програмата eTA на Нова Зеландия
  • Гражданите на Сейшелите се радват на бързо влизане с помощта на програмата NZ eTA

Други изисквания за eTA за Нова Зеландия

  • Паспорт, издаден от Сейшелските острови, който е валиден още 3 месеца след заминаване от Нова Зеландия
  • NZ eTA е валидна за пристигане с въздушен и круизен кораб
  • NZ eTA е за кратки туристически, бизнес, транзитни посещения
  • Трябва да сте на възраст над 18 години, за да кандидатствате за NTA eTA, в противен случай се изисква родител / настойник

Какви са изискванията за виза за Нова Зеландия от Сейшелските острови?

eTA за Нова Зеландия за граждани на Сейшели се изисква за посещения до 90 дни.

Притежателите на сейшелски паспорт могат да влязат в Нова Зеландия чрез органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA) за период от 90 дни, без да получават традиционна или редовна виза за Нова Зеландия от Сейшелите, съгласно програма за отмяна на виза което започна през 2019 г. От юли 2019 г. гражданите на Сейшелите изискват eTA за Нова Зеландия.

Визата за Нова Зеландия от Сейшелските острови не е по избор, а е задължително изискване за всички граждани на Сейшелите, пътуващи до страната за кратък престой. Преди да пътува до Нова Зеландия, пътникът трябва да се увери, че валидността на паспорта е поне три месеца след очакваната дата на заминаване.

Освободени са само австралийски граждани, дори австралийските постоянни жители са длъжни да получат новозеландско електронно разрешение за пътуване (NZeTA).

 

Как мога да кандидатствам за eTA виза за Нова Зеландия от Сейшелските острови?

Визата eTA за Нова Зеландия за граждани на Сейшели се състои от онлайн формуляр за кандидатстване които могат да бъдат изпълнени за по-малко от пет (5) минути. От вас също се изисква да качите скорошна снимка на лицето. Необходимо е кандидатите да въведат лични данни, своите данни за контакт, като имейл и адрес, и информация на страницата на паспорта си. Кандидатът трябва да е в добро здраве и да няма криминално минало. Можете да получите повече информация на Ръководство за формуляр за кандидатстване за Нова Зеландия.

След като гражданите на Сейшелите заплатят таксите на Новозеландския орган за електронно пътуване (NZeTA), започва обработката на техните заявления за eTA. NZ eTA се доставя на гражданите на Сейшелите по имейл. В много редки случаи, ако се изисква допълнителна документация, кандидатът ще се свърже с него преди одобрението на Новозеландския орган за електронно пътуване (NZeTA) за граждани на Сейшели.

Изисквания на органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA) за гражданите на Сейшелите

За да влязат в Нова Зеландия, гражданите на Сейшелите ще изискват валидна Документ за пътуване or Паспорт за да кандидатствате за Новозеландския орган за електронно пътуване (NZeTA). Уверете се, че вашият паспорт е валиден най-малко 3 месеца след датата на заминаване от Нова Зеландия.

Кандидатите също изискват валидна кредитна или дебитна карта за плащане на органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA). Таксата за органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA) за граждани на Сейшели покрива такса eTA и IVL (такса за международни посетители) такса. Сейшелските граждани също са изисква да предоставите валиден имейл адрес, за да получат NZeTA във входящата си кутия. Ваша отговорност ще бъде внимателно да проверите отново всички въведени данни, за да няма проблеми с органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA), в противен случай може да се наложи да кандидатствате за друг eTA на Нова Зеландия. Последното изискване е да имате a наскоро направена ясна снимка на лицето в паспортен стил. От вас се изисква да качите снимката на лицето като част от процеса на кандидатстване за eTA в Нова Зеландия. Ако не можете да качите по някаква причина, можете имейл бюро за помощ Вашата снимка.

Гражданите на Сейшелите, които имат паспорт с допълнителна националност, трябва да се уверят, че кандидатстват със същия паспорт, с който пътуват, тъй като органът за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA) ще бъде пряко свързан с паспорта, който е споменат по време на кандидатстването.

Колко дълго може да остане гражданин на Сейшелите в органа за електронно пътуване на Нова Зеландия (NZeTA)?

Датата на заминаване на гражданите на Сейшели трябва да бъде в рамките на 3 месеца след пристигането. Освен това, гражданин на Сейшели може да посещава само за 6 месеца в период от 12 месеца на NZ eTA.

Колко дълго може гражданин на Сейшели да остане в Нова Зеландия в Новозеландски орган за електронно пътуване (NZeTA)?

Seychellois passport holders are required to obtain a New Zealand Electronic Travel Authority (NZeTA) even for a short duration of 1 day up to 90 days. If the Seychellois citizens intend to stay for a longer duration, then they should apply for a relevant Visa depending on their circumstances.

Пътуване до Нова Зеландия от Сейшелските острови

При получаване на виза за Нова Зеландия за граждани на Сейшели, пътниците ще могат да представят електронно или хартиено копие, което да представят на границата и имиграцията на Нова Зеландия.

Могат ли гражданите на Сейшелите да влизат многократно в електронното разрешение за пътуване на Нова Зеландия (NZeTA)?

New Zealand Visa for Seychellois citizens is valid for multiple entries during the period of its validity. Seychellois citizens can enter multiple times during the two year validity of the NZ eTA.

Кои дейности не са разрешени за граждани на Сейшели в eTA на Нова Зеландия?

Нова Зеландия eTA е много по-лесна за кандидатстване в сравнение с Посетителска виза за Нова Зеландия. Процесът може да бъде завършен изцяло онлайн за няколко минути. Нова Зеландия eTA може да се използва за посещения до 90 дни за туризъм, транзит и бизнес пътувания.

Някои от дейностите, които не се покриват от Нова Зеландия, са изброени по-долу, в който случай вместо това трябва да кандидатствате за виза за Нова Зеландия.

  • Посещение на Нова Зеландия за лечение
  • Работа - имате намерение да се присъедините към пазара на труда в Нова Зеландия
  • Уча
  • Пребиваване – искате да станете жител на Нова Зеландия
  • Дългосрочни престои над 3 месеца.

Често задавани въпроси за NZeTA

Често задавани въпроси

What is New Zealand Electronic Travel Authority (NZeTA)? Who can apply for it?

This means that travelers traveling from отмяна на виза countries like Japan, Canada, the United States, Argentina and France are eligible to apply for New Zealand Electronic Travel Authority (NZeTA) visa as tourists, completely online. This visa has a time frame of 2 years and with this visa you can enjoy a trip of 90 days during each visit. The time required to approve the NZeTA is 72 hours from the time applied.

What are the eligible criterias required to get the NZeTA? What is the duration of NZeTA?

You should belong to one of the visa-waiver countries, you should not have arrest records, deportation records, and serious health issues. People with these issues will have to apply for a different visa.

The NZeTa provides a time frame of 2 years, and within this time limit you can make multiple visits, but during each visit you can make your stay only for 90 days.

As a traveler, you want a normal tourist visa for New Zealand, how can you get one?

You can apply for a New Zealand normal tourist visa online as well through the official website. This tourist visa has a time frame of 9 months, and within this 9 months it allows multiple entries. This normal tourist visa also allows for a 3 months short term study programme.

To apply for this tourist visa, it varies from country to country, however the основно изискване includes passport, income proof, residence proof, home country ties proof etc.

Want an emergency tourist visa for New Zealand? What are the rules to follow?

Only travelers having serious problems like facing legal issues, serious illness, and family bereavement can apply for Emergency NZ Visa. The time required for an emergency visa is 3 days. It is compulsory to give proper reasons, for example pleasure travel and family dispute issues are not supported for this visa. You can apply for the visa through the official website or visit the New Zealand Embassy.

11 неща за правене и интересни места за гражданите на Сейшелите

  • Падане за водопада Хука
  • Играйте фризби голф в градините Куинстаун
  • Запознайте се с дивата природа в светилището за диви животни в Зеландия
  • Прекарайте един следобед в музея Te Papa
  • Посетете дефилето Хокитика на западния бряг
  • Посетете музея в Окланд
  • Полюбувайте се на камъните Moeraki
  • Вижте художествената галерия на Brockworth Street, Крайстчърч
  • Изкачване около Castle Hill
  • Частна обиколка на винарна Martinborough
  • Огледайте глинените скали, долината Уайтаки

Няма налична информация за посолството

 

Адрес

-
 

Телефон

-
 

факс

-
 

Моля, кандидатствайте за eTA за Нова Зеландия 72 часа преди полета си.